KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

1. Dönemde okul kütüphanemizden en çok kitap alıp okuyan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

Okulumuzun düzenlediği "Ramazan Mektebi Etkinlikleri" kapsamında KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci "Oruçla İlgili Fıkhi Meseleler" konulu konferans verecektir.

Mrt

Okulumuzun düzenlediği "Ramazan Mektebi Etkinlikleri" kapsamında KSÜ Tıp Fakültesinden Doç Dr. Bülent Köstü "Orucun Sağlık Açısından Faydaları" konulu konferans verecektir.

Mrt

"Deprem Haftası Farkındalık Eğitimi" kapsamında okulumuz Sivil Savunma Kulübü rehberliğinde öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda eğitim verildi. Meb Akub eğitmeni okulumuz öğretmeni Abdullah KERTMEN, depremler nasıl oluşur? deprem öncesinde, deprem esnasında ve deprem sonrasında nelere dikkat edilmesi gerekir? vd. konularda öğrencilerimize bilgilendirme yaptı.

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında düzenlenen “En Güzel Cümle” yarışmasına 9/A sınıfından Mustafa Kar, 9/B sınıfından Ömer Faruk Ünsal, 9/C sınıfından Emin Saz, 10/C sınıfından Bilgehan Şimşek, 10/G sınıfından Ömer Kahveci, 11/F sınıfından Ahmet Yasir Sevgili katılmışlardır. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında düzenlenen sözlük tasarlama yarışmasına 12/F sınıfından Yunus Emre Çiçek adlı öğrencimiz “Kahramanmaraş Sözlüğü” çalışması ile katılmıştır. Öğrencimize başarılar dileriz, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Fatih Gözüboz hocamıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz koordinatörlüğünde yapılan Kuranı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında öğrencimiz İzzettin HALLUF İl 2.si olmuştur. Bu süreçte öğrencilerimizi çalıştıran Ali Rıza GÜNEŞ hocamıza ve programın yapılmasında emeği geçen idarecilerimize ve teknik ekibe okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ara

Ezan okuma yarışmasında Öğrencimiz Mikail ÖZKUTAY, il ikincisi olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencimiz Mustafa Tuğrul BOYRAZ Genç Hatipler Hutbeyi Güzel Okuma Yarışması İl 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Veli toplantısı yapıldı. Velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda veliler ile öğretmenler öğrencilermizin genel durumları hakkında fikir alış- verişinde bulundu.

Kas

İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman ve Beraberindeki Heyet Okulumuzu Ziyaret Etti. İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman yaptığı konuşmada okulumuzun köklü tarihinden ve öğrencilerimizden beklentilerinden bahsetti. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100. yılının kutlanması etkinlikleri kapsamında okulumuz koordinatörlüğünde Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programdan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara ve öğrencilere teşekkür etti. İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman'ın ziyaretine; Teftiş Kurulu Başkanı Fevzi Küçük, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen,  İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü de eşlik etti.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı Şehit ve Gazileri Anma Programını okulumuz koordinatörlüğünde, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Yusuf Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, birçok okul müdürü ve misafirin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Programın hazırlanmasında yaptıkları katkılarından dolayı, Edebiyat öğretmenimiz Mustafa Köneçoğlu, İHL Meslek  Dersleri öğretmenlerimiz Abdullah Kertmen ve Ali Rıza Güneş hocalarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca programımıza teşrif eden bütün misafirlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.