KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Okulumuzun düzenlediği Filistin'e Destek programına tüm halkımız davetlidir. Programımız biletli olup biletler okulumuzdan veya program öncesi programın yapılacağı yerden alınabilir.

Ara

İçimizden Biri Projesi kapsamında okulumuz mezunlarından Onikişubat İlçesi Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK, 14 Mart Perşembe günü okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluşacaktır. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Ara

2023- 2024 Eğitim- Öğretim Yılı 1. Dönem Veli Toplantısına Tüm Velilerimiz Davetlidir.

Eyl

Okulumuzda devam etmekte olan 2023-2024 Eylül Dönemi Sorumluluk sınavlarından hafta sonuna denk gelen sınavlar hafta içine alınmıştır. Hafta içine alınan sınavlar ile ilgili görsel aşağıdadır.

Eyl

2023- 2024 Eğitim- Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavları 12- 24 Eylül tarihleri arasında okulumuzda yapılacaktır. Sınavlar saat 15:30 da başlayacaktır. Sınav tarihlerine ve öğrenci sınav listesine aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.